mandag 7. april 2014

Vårruller med ananas dip

Ingredienser:
For to personer:

I vårrullen:
1 kyllingfilet.
- vi valgte å panere denne med rismel, masse pepper, litt salt og finhakket ingefær. Ville nok vært like god med bare pepper og ingefær.
1 finstrimlet gulrot
En halv finstrimlet agurk
100 g spinat
Toppen av tre vårløk, i tynne skiver
150 g risnudler. Trukket og skylt.
Frisk koriander
Rispapir

Ananas dip:
To tjukke skiver ananas.
1 tommel finhakket ingefær
 Soyasaus og chillipulver - smakes til (start med lite)


 Fremgangsmåte:
1. Vi lagde dippen først, så smakene kunne sette seg litt til middagen. Puré ananas og ingefær. Smak så til med soyasaus og chili.

2. Vask spinaten og preparer grønnsakene.

3. Kok full vannkoker. Legg risnudlene i en stor bolle og hell det kokende vannet over. Trekk i et par tre minutter. Skylles så godt med kaldt vann.

4. Dryss melet over en tallerken og bland det med pepperet, ingefæren og saltet. Striml kyllingen og legg oppi. Stek på høy varme. Bytt ut mel med olje hvis det skal være en marinade.

På bordet:
Kok vann til rispapiret og hell det i en bred bolle (dydben er ikke viktig). Rispapir dyppes i denne. Lag rull etter ønske.






 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar