fredag 18. april 2014

Risgrøt!




Ingredienser:
1 cup ris (vi brukte broken rice)
1 cup vann
litt salt
- kok dette sammen slik at risen blir tørr under lokk, slik som med vanlig grøtris.
3 cup rismelk
2 cup soyamelk
- kok dette sammen under omrøring, og smak til. Hvis risen ikke er ferdig, tilsett en blanding av de to melkene, 0,5 cup av gangen. Vi tilsatte omtrent denne mengden som står ovenfor, men er litt usikker på om den er riktig. Gjør ikke noe om denne koker litt for lenge heller, bare smak til når risen er ferdig.

Dette ble en veldig god risgrøt, blandingen av ris- og soyamelk ble fortsatt tykk som vanlig melk, men den ble ikke like tung som vanlig grøt kan bli. Det var også veldig godt med litt blåbærsyltetøy til, sammen med friske jordbær og kiwi. En deilig helgefrokost!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar