Vi lagde denne pastaretten med rosenkål og bacon, og erstattet hvit saus med en squashsaus. Men dette ble hvertfall kjempegodt og vi kommer til å lage det igjen!
Karamellisert rosenkål
Rosenkål
Brunsukker
Salt
Olje
Varm opp panne til medium varme. Hell på litt olje og sleng på rosenkålen. Dryss over litt brunsukker og havsalt og la det stå og steke i et par minutter. Rør så rundt litt så rosenkålen kan karamelliseres på flere sider. Sett opp varmen om det ikke brunes nok. Kan brune de ganske mye, det blir bare bedre av det.
Squash saus:
Olivenolje
Squash
Vårløk
Masse pepper!
Salt
Stek dette sammen til squashen brunes. Purée det sammen. Spe ut med olje. Ha opp i litt hvitløkolje hvis du har, eller bruk vanlig olje.
Når pastaen er ferdig blander du puréen med pastaen før du legger det i skålene. Ha over bacon og rosenkål og topp det hele med fersk basilikum.
Elsker denne oppskriften!!! Men har dere prøvd å fryse sausen?
SvarSlett