Innføring

Her kommer oppskrifter under innføringsdietten. Dette handler kort og godt om at en prøver en matvare i 2-3 dager, hvorav i de dagene en bruker mye av det som skal innføres. Dersom alt går bra, går vi videre til neste. Hvis ikke, blir det en liten pause for å bli symptomfri, før igjen en ny ingrediens innføres. For at det skal være enklere å lese denne, har vi lagt ved en innføringsliste, slik at oppskriftene som kommer ut her, vil følge denne listen. Det kan hende det kommer endringer i listen underveis, og utvidelser vil komme fortløpende. Denne listen er vår prioriterte liste, ingen fasit på hvordan dette burde gjøres. En slik utarbeidelse bør gjøres i konsultasjon med ernæringsfysiolog.

Oppskriftene kommer under listen igjen.

Håper dette er greit å finne frem i. Kommenter gjerne dersom dere har forslag til endringer :)


1. Egg
2. Tomat
3. Peanøtter
4. Fiskesaus
5. Lime/sitron
6. Kaffe
7. Chilli
8. Glutenfri havregryn





Egg
Omelett med skinke, bacon & vårløk
Crepe med både søtt og salt fyll





Tomat:

Pasta all’ arrabiata




Peanøtter:
Orientalsk kylling og ris


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar