Her finner du alle oppskriftene som vi har lagt ut som går under Lovisenbergdietten. Dette vil fortsatt bli oppdatert, men ikke like hyppig siden vi er ferdig med denne. Trykk på bildeteksten under bildene for å komme direkte til oppskriftene. Vi har delt dette inn i frokost, lunsj, mellomåltid, middag og diverse. Dette er bare veiledende, man må bare spise hva man vil når man vil. Under diverse Det å bruke frokost eller middagsrester til lunsj er uansett et veldig godt tips. Håper dere finner noen oppskrifter dere liker :)
Frokost:
Müsli 2.0 |
Grøt:
Ground rice grøt |
Ground rice grøt med quinoa |
Hirsegrøt |
Ris og quinoagrøt |
Risgrøt med rørte blåbær og friske frukter |
Pannekaker:
Pannekaker! (blandet mel) |
Bokhvetepannekaker |
Quinoapannekaker |
Bokhvete- og rispannekaker med eksotisk smør |
Lunsj:
Påskelunsj |
Lunsjsalat |
Mellommåltid:
Riskaker |
Jordbær med musli |
Blåbær og bananpuré med musli! |
Smoothiekombinasjoner |
Middag:
Pasta med karamelliserte rosenkål og bacon |
Pasta med aubergine og basilikum i hvitløksolje |
Penne al ragu |
Smakfull ris med reker, kylling og persille |
Lammecarré med karameliserte rosenkål |
Vårruller med kjøttboller |
Bun bo med tofu! |
Vårruller med ananas dip! |
Phở Bo - inspirert suppe |
Sushi |
Pad thai inspisirert wok! |
Diverse:
Kyllingkraft |
Hvitløksolje |
Smaking av de forskjellige ris & soyamelkene |
Ingefærsirup |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar