Lovisenbergdietten


Her finner du alle oppskriftene som vi har lagt ut som går under Lovisenbergdietten. Dette vil fortsatt bli oppdatert, men ikke like hyppig siden vi er ferdig med denne. Trykk på bildeteksten under bildene for å komme direkte til oppskriftene. Vi har delt dette inn i frokost, lunsj, mellomåltid, middag og diverse. Dette er bare veiledende, man må bare spise hva man vil når man vil. Under diverse Det å bruke frokost eller middagsrester til lunsj er uansett et veldig godt tips. Håper dere finner noen oppskrifter dere liker :)

Frokost:

Müsli 2.0
 


 Grøt:

Ground rice grøt
Ground rice grøt med quinoa








Hirsegrøt

Ris og quinoagrøt
Risgrøt med rørte blåbær og friske frukter







Lunsj: 

Påskelunsj



Lunsjsalat
























Mellommåltid:

Riskaker
Jordbær med musli
Blåbær og bananpuré med musli!




Smoothiekombinasjoner


Middag:
Pasta med karamelliserte rosenkål og bacon

Pasta med aubergine og basilikum i hvitløksolje


Penne al ragu



Smakfull ris med reker, kylling og persille



Lammecarré med karameliserte rosenkål







Vårruller med kjøttboller
Bun bo med tofu!











Vårruller med ananas dip!

Phở Bo - inspirert suppe

Sushi

Pad thai inspisirert wok!



Diverse:

Kyllingkraft
Hvitløksolje










Smaking av de forskjellige ris & soyamelkene
Ingefærsirup









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar