onsdag 9. april 2014

Pasta med pesto



Dette er et alternativ av pasta med pesto. Selv om ingenting kan erstatte den originale pestoen, var dette en kjempe god pasta rett!

Vi valgte også å bruke spinat i pestoen, for å gjøre den litt billigere. Den ble veldig fyldig og god. For å erstatte den skarpe og sterke smaken til hvitløk hadde vi oppi massevis av pepper. Vi toppen pastaen med litt bacon for å få litt ekstra smak og sette prikken over ien. For å beholde den fylden pinjekjerner og parmesan vanligvis gjør lagde vi en rotpuré i bånn. Nestegang tenker vi å bruke mindre rospuré. Kanskje litt mindre av alt pluss dropp pastinakk?

Ingredienser:
Rotmosen:
1/2 pastinakk
1 1/2 dl søtpotet
3  gulrøtter
1 selleristang

Pesto:
100 g spinat
En liten neve basilikumsblader
Masse pepper, salt, olivenolje

En baconpakke

Fremgangsmåte:
1. Vi skar alt i skiver. Stek i ovnen i 1/2 time pluss.
Puré med olivenolje når de er ferdige i ovnen.

2. Stek bacon.

3. Puré ingrediensene til pesto.

4. Når pastaen er ferdigkokt rørere du den sammen med rotpuréen i en varm panne (gjerne der du har stekt baconet!). Som på bildet!

5. Server med en god dert peste og litt bacon på toppen (spar resten av baconet til i morgen).







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar