Dette er et alternativ av pasta med pesto. Selv om ingenting kan erstatte den originale pestoen, var dette en kjempe god pasta rett!
Vi valgte også å bruke spinat i pestoen, for å gjøre den litt billigere. Den ble veldig fyldig og god. For å erstatte den skarpe og sterke smaken til hvitløk hadde vi oppi massevis av pepper. Vi toppen pastaen med litt bacon for å få litt ekstra smak og sette prikken over ien. For å beholde den fylden pinjekjerner og parmesan vanligvis gjør lagde vi en rotpuré i bånn. Nestegang tenker vi å bruke mindre rospuré. Kanskje litt mindre av alt pluss dropp pastinakk?
Ingredienser:
Rotmosen:
1/2 pastinakk
1 1/2 dl søtpotet
3 gulrøtter
1 selleristang
Pesto:
100 g spinat

Masse pepper, salt, olivenolje
En baconpakke
Fremgangsmåte:
1. Vi skar alt i skiver. Stek i ovnen i 1/2 time pluss.
Puré med olivenolje når de er ferdige i ovnen.
2. Stek bacon.
3. Puré ingrediensene til pesto.
4. Når pastaen er ferdigkokt rørere du den sammen med rotpuréen i en varm panne (gjerne der du har stekt baconet!). Som på bildet!
5. Server med en god dert peste og litt bacon på toppen (spar resten av baconet til i morgen).
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar