onsdag 16. april 2014
Phở Bo - inspirert suppe
Ingredienser for 2 personer:
2 liter Kylling og grønnsakskraft
4 dl vann
3 skiver søtpotet
1 ss ingefær, store skiver ferskt
2 ss soyasaus
Søt basilikum
Koriander
Klype salt
Tofu i tærninger
200 gram entrecote i tynne skiver
Risnudler
Topping:
Skivet melon
Søt basilikum
Kinesisk koriander
Spinat
Fremgangsmåte:
1. Kok opp kraften med ingefær, vann, soyasaus, salt, søt basilikum og koriander. Behold urtene på stilken slik at de ikke løser seg opp.
2. Etter ca 30 minutter, tilsett søtpotet og tofu i suppa. Ta samtidig ut urtene fra suppa. Kok så opp vann til risnulder og la de trekke i to minutter.
3. Fordel risnuldene i to boller. Legg så over biffskivene, og fyll på med suppe over kjøttet slik at det kokes lett. Topp så med friske urter, melon og litt spinat. På denne tiden har også kjøttet blitt ferdig.
Kjempegodt!
Etiketter:
entrecote,
Lovisenbergdiett,
lunsj,
middag,
Phở,
risnudler,
vietnamesisk
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar