Ingredienser (for 2 personer)
6 skiver aubergine
Pepper og salt
Pasta, her brukte vi Thinkyada, som kanskje er den beste glutenfrie pastaen vi har smakt!
Frisk basilikum
Bacon ved behov :)
Fremgangsmåte
1. Skjær 6 tynne skiver med aubergine, og del de i 8 like deler. Vi delte dette opp i små "pizzaskiver". Stek dette i rikelig med hvitløksolje, siden auberginen trenger veldig mye olje når det stekes. Ha på rikelig med salt og pepper.
2. Kok pasta. Penne fra Thinkyada var anbefalt 15 minutter fra leverandør i Norge, men da vi smakte på den etter 12 minutter var den noe overkokt. Pass derfor på, og smak gjerne allerede etter 8-10 minutter.
3. Fyll skålene med pasta, og topp med auberignebiter, frisk basilikum og litt hvitløksolje. Vi hadde litt bacon som vi hadde forhåndstekt og lagt i fryseren i små porsjonspakker, og dette ble veldig godt til.
Neste gang tenker vi å prøve med squash i tillegg, og vi tenker også å prøve å purée squash og aubergine til en saus og servere med friske urter og hvitløksolje. Vi tenker og at denne retten passer vel så godt med linguine eller spagetti, vi bare brukte penne fordi det var det vi hadde tilgjengelig.
God fornøyelse :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar