lørdag 12. april 2014

Kjøttboller til vårruller


Nå har vi lagd vårruller igjen, vi elsker vårruller! Her er forigge oppskrift! 
Ingredienser:
En pakke kjøttdeig
Soyasaus
Pepper og salt
Rapsolje
1 ts tørket ingefær
Dryss chillipulver
1 ts sukker

Kan også bruke litt finhakket vårløk, dette skal vi gjøre neste gang!


Fremgangsmåte
Bland alt godt sammen, ikke vær redd for å bruke for mye pepper eller soyasaus. Husk at dette er kjøttkaker som skal spises sammen med masse rene, friske grønnsaker så de skal være mer intense på smak enn vanlig.Stek hardt for deilig stekeflate, som gir en god konsistens inn i vårrullene. Sukkeret bidrar med en svak karamelisering.

Servert med spinat, kinesisk koriander, søt basilikum, gulrot, agurk, vårløk og risnudler.

Dip: ananasdip

Vi prøvde også med litt avocado i rullen, men følte at dette var litt unødvendig. Kan godt spare de begrensede tingene på diettlisten til senere på dagen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar