onsdag 16. april 2014

Quinoapannekaker


Ingredienser:
Tørt:
90 gram godt ristet quinoamel. (100 gram før risting)
90 gram brunris mel
50 gram glutonious rice mel (søtris mel)
0,5 ts natron
1 ts bakepulver
En klype salt

Vått:
2 dl rismelk
2 dl soyamelk

Blendet sammen:
En kvart tynn skive ananas
En halv banan

Fremgangsmåte:
Det er viktig å riste quinoamelet lenge og godt. Selv når det har begynt å få farge, må det røres godt og ristes sikkelig, slik at mye av den grønne smaken som kan prege dette melet blir borte.
Behold gjerne også stekepannen på varmen, slik at denne er god og varm til du skal begynne å steke pannekakene. 

Ellers, bland det tørre først, så blend sammen banan og ananasen sammen før det blandes med det våte. Ha så det våte i det tørre.

Dette ble grovere, nesten litt grovbrødaktige pannekaker som fungerte veldig godt både sammen med jordbær og kiwi som på bildet over, men også sammen med kylling og avocado, som nevnt i Broken rice oppskriften sammen med litt avocado som lunsj senere på dagen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar